PRAKTISCH

ADRES & PARKING Warmoezeniersweg 20 - 9000 GENT 

 

WEES OP TIJD de deuren gaan open om 19u30, de film start stipt om 20u00. 

 

BELANGRIJK

 

- Food en drinks moeten op voorhand besteld worden en eigen drank of eten is niet toegelaten. Er is mogelijkheid om ter plaatse ook iets te bestellen maar in het kader van de corona maatregelen raden we dit af. Betaling op voorhand en betaling ter plaatse kan ENKEL ONLINE.

 

- Binnen je eigen lounge zijn er geen afstandsregels en kan je enkel komen met je eigen bubbel. Tussen de bubbels moet de afstand van 1,5m altijd gerespecteerd worden.

 

- In elke lounge wordt handgel voorzien.

 

- Aan de ingang krijg je een loungenummer toegewezen. Er zal strikt op toegezien worden dat iedereen plaatsneemt in de juiste lounge. Alle lounges hebben een goed zicht op het scherm.

 

- Je ontvangt een een ticket met QR code in je mailbox. We vragen je uitdrukkelijk om dit ticket digitaal mee te brengen.

- Om filmrechten te rechtvaardigen vragen wij € 8 voor de film en € 7 voor sfeer en gezelligheid. 

- Geniet van de film & spread the word!

SLECHT WEER 
Bij slecht weer kan HOFF beslissen om de film te annuleren. In dit geval wordt de film verplaatst naar een latere datum of ontvangt u een voucher om een andere film te kiezen.

CORONA
Indien de overheid beslist om de maatregelen in functie van Covid-19 te verscherpen, kan het zijn dat HOFF minder personen mag toelaten op het terrein, dan ontvangt u een refund van de gekochte tickets.

LOCATIE & UREN

Kristallijn Gent ( Naast zomerbar Gazon ) 

Warmoezeniersweg 20 - 9000 GENT 

Deuren open om 19u30
Film start om 20u00

C O N T A C T 

hello@hoff-gent.be

+32 471 19 83 95